CoolipoTwin

De meeste mensen ervaren na drie behandelingen een strakke, stralende en stevige huid. Beauty studio Hanneke  beschikt over dit apparaat met de allernieuwste technologie, het unieke apparaat om vetcellen te vernietigen. Vier speciale pads koelen de vetcellen precies in de zone waar u overtollig vet kwijt wilt raken. Het is een geleidelijk proces waarbij de vetcellen op natuurlijke wijze uit het lichaam verdwijnen.*

Onder leiding van dermatoloog Dr. Dieter Manstein van de Harvard Medical School is aangetoond dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Daardoor kunnen vetcellen aangepakt worden zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. Hardnekkig vet zit in de bovenste laag vlak onder de huid. Het is nauwelijks doorbloed en daarom krijgen we dit vet niet weg met training en gezonde voeding. Dit hardnekkige vet raakt u kwijt met thermocryo.*

Beauty Studio Hanneke heeft de allernieuwste technologie voor het beste resultaat. De pads van de CoolipoTwin worden direct op de probleemzone geplaatst. Daar wordt het onderhuidse vet kapotgemaakt. Dit gebeurt door precies gecontroleerde verwarming en snelle afkoeling. Dat in combinatie met elektrostimulatie, zorgt ervoor dat de vetcellen kristalliseren en uiteen vallen. De vetcellen worden afgevoerd via de lever en de nieren. Om deze reden dient u daags voor en na de behandeling tenminste 2 liter water per dag te drinken.

De CoolipoTwin is het meest geavanceerde apparaat op dit gebied. Het enige in Nederland waarmee u tot 22% vetreductie bij de eerste behandeling bereikt*. De vetcellen worden vernietigd en komen niet meer terug.

* Resultaten en ervaringen kunnen per persoon verschillen.


Methode

Vetcellen worden onderkoeld waarbij in slechts één behandeling tot 22%* reductie van onderhuids vetweefsel bereikt wordt. Gedurende de tweede en derde behandeling vindt er een reductie van de vetlaag van 30% tot 40% plaats*. De meest effectieve methode op het gebied van figuurcorrectie is thermocryo. Klinische onderzoeken bewijzen dat de behandeling met thermocryo effectief én veilig is. In een kuur van 3 behandelingen bereikt u het gewenste resultaat.*

De behandeling is volledig pijnloos. De lever wordt niet overbelast omdat de cellen slechts langzaam uit het lichaam worden afgevoerd. De eerste 2 maanden verdwijnen de meeste cellen en u merkt dan ook al na drie tot zes weken het effect van de behandeling.  Na ongeveer 6 maanden zijn alle cellen uit het lichaam opgeruimd. Omdat de cellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. Uw huid zal dan ook niet verslappen, maar eerder steviger aanvoelen. U ziet er strak en stalend uit!*

Bij Beauty Studio Hanneke krijgt u eerst een persoonlijk thermocryo advies voor de meest effectieve behandeling. Wij bieden een kuur van slechts 3 behandelingen.

* Resultaten en ervaringen kunnen per persoon verschillen.

Fusiomed intake gesprek, gratis.

Wilt u meer informatie over het vet bevriezen? Dan kunt u bij ons terecht om een kosteloze en vrijblijvende intake bij ons inplannen. Tijdens deze intake staan we u graag te woord om verdere vragen te beantwoorden en advies te geven over de behandelmogelijkheden.

Fusiomed losse behandeling, € 250 - 2 zones

Voor het beste resultaat adviseren wij altijd een kuur. Losse behandelingen zijn natuurlijk ook mogelijk. Ons advies is om dit eventueel na een kuur te doen om de resultaten “bij te houden.

Fusiomed losse behandeling, € 400 - 4 zones

Voor het beste resultaat adviseren wij altijd een kuur. Losse behandelingen zijn natuurlijk ook mogelijk. Ons advies is om dit eventueel na een kuur te doen om de resultaten “bij te houden.


Voordelen

 • Meerdere zones tegelijk
 • Na drie behandelingen bent u klaar
 • Meetbaar resultaat na twee maanden
 • Bewezen effectief
 • Absoluut pijnloos
 • Geen hersteltijd, u kunt direct doorgaan met uw bezigheden
 • Verbetert de kwaliteit van de huid
 • Uitwendige behandeling
 • Aangetoond veilig
 • De CoolipoTwin pakt de probleemzones aan:
 • benen
 • buik
 • taille
 • billen
 • heupen
 • bovenarmen