Senior Schoonheidsspecialist gezocht (30-40 uur per week)
Voor versterking van ons team zoeken wij per 1 februari 2018 een gedreven, jarenlange ervaren en enthousiaste schoonheidsspecialist.
Voor deze functie is het belangrijk dat de klanten behandeld worden volgens de hoogste standaard. Hierbij hoort het kundig uitvoeren van de behandelingen, het hebben van voldoende kennis & het passend geven van advies op maat en behandel plan.
Verkopen is voor jou een vanzelfsprekendheid en daar heb je volop ervaring mee. We vragen iemand die zowel de traditionele (ontspannende) gezichtsbehandelingen goed onder de knie heeft maar ook veel ervaring heeft in het geven van huidverbeterende behandelingen.
Daarnaast ben je als senior schoonheidsspecialist verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op 1 van de filialen. Om je een idee te geven wat voor werkzaamheden hieronder vallen geven we een aantal voorbeelden;

Klant beheer en alles wat hiermee te maken heeft, coachen, agendabeheer, proactieve houding, doelgericht werken.

We zoeken dus een inhoudelijke topper die ook organisatorisch van wanten weet en die oog heeft voor detail.

 

Functie Profiel:

Schoonheidsspecialiste opleiding niveau 4.
In het bezit van minimaal 1 specialisatie
Minimaal 1 referentie.
Werkervaring met verschillende apparatuur op huidverbeteren.
Geen 9/5 mentaliteit.
Klantgericht en commercieel.

Ervaring als leidinggevende.
Ondernemend denkend, initiatief nemend.
> 5 jaar aantoonbare en relevante werk ervaring.
In het bezit van rijbewijs b
Ambitie om fulltime te werken is een pre.
Affiniteit met voedingsconsulten is een pre.

Bovenal begrijp jij dat de klant koning is; de wens van de klant het belangrijkste en samen streven we altijd naar het hoogst haalbare.
Over de Beauty Studio:

BSH is al 20 jaar een begrip in Amersfoort (Hoogland) en Barneveld. De kernwoorden van de studio zijn professionaliteit, rust en aandacht. Deze zijn allemaal gericht om de beste ervaring voor de klant te realiseren. In het begin van 2017 is onze derde vestiging geopend in Amersfoort-Zuid. We kunnen daardoor met recht zeggen dat BSH een ervaren bedrijf is met de blik op de toekomst.

Ben je enthousiast geworden over de positie? Reageer dan op de functie! Sollicitaties worden alleen in behandeling genomen als er een CV + foto en sollicitatiebrief is meegeleverd. Stuur je mail naar Hanneke Peereboom  info@beautystudiohanneke.nl

 

Reageren is mogelijk tot 15 december 2017.